Varför är MC försäkring så dyra?

Försäkringspremierna kan variera kraftigt mellan motorcyklar . Försäkringsbolagen baserar skillnader på typ av motorcykel du äger , oavsett om du finansiera det och vilken typ av försäkring du väljer . Dessa faktorer kan kombinera att göra försäkra din motorcykel mycket dyrare än väntat . Modell och storlek

En liten pendlare motorcykel kommer att vara billigare att försäkra än en högre hästkrafter sport cykel . Dyrare motorcyklar kosta mer för försäkringsbolag att reparera och därför kostar mer att försäkra . Försäkringsbolagen kan överväga vissa typer av motorcyklar en större olycksrisk .
Typ av försäkring
p Om du inte helt täcks av en sjukförsäkring , kommer många motorcykel försäkringar lägga vad som kallas " med Pay ", som täcker eventuella sjukvårdskostnader du ådrar grund av en motorcykelolycka som inte täcks av din vanliga sjukförsäkringen . Med lön höjer din premie .
Ökad risk

Motorcyklist är mer benägna att skadas allvarligt eller dödas i en olycka än bilförare . Försäkringsbolagen är därför mindre benägna att erbjuda billigare alternativ , som ingen - fel försäkring som betalar för eventuella förluster till den försäkrade oavsett fel . De är också sannolikt att ta mer betalt för traditionell ansvarsförsäkring eftersom medicinska räkningar i samband med en motorcykelolycka är högre .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93973.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.