Bilförsäkringar Krav

bilförsäkring varierar från stat till stat. Vissa krav behövs för att registrera ditt fordon. Att inte ha bilförsäkring krävs kan kosta dig ditt körkort för att köra lagligt i staten. Vissa bilförsäkring kraven sorteras efter hyresavtalet eller finansbolag. Anledningen försäkring krävs är att skydda andra i fall du orsaka en olycka eller för att skydda dig om du eller din bil är inblandad i någon form av förlust. Bilförsäkringar Krav att registrera

Varje stat kräver en fordonsägare att bevisa ekonomiskt ansvar innan det kommer att registrera ett fordon. De flesta stater har en minimiförsäkring för att uppfylla. Ansvarsförsäkring är den vanligaste, men vissa stater kräver personskada omfattningar för dig såväl som för dina passagerare. Vissa stater tillåter dig att lägga upp en ekonomisk bindning till ett minimibelopp i stället bära försäkring.
Ansvarsförsäkring Definition

Ansvar täckning betalar för skador på egendom eller personskada till andra människor när du hittat fel för en olycka. De flesta stater har en per person /per olycka fordon försäkringsskydd krav på kroppsliga skador att köra lagligt. De flesta kräver också ett minimum av skador på egendom försäkringsskydd att betala för att reparera andras skadad personlig egendom.
Finansierat /leasingbilar

finansieras eller leasade fordon har särskilda krav bilförsäkring av finansbolaget. En del av hyres-eller finansieringsavtal är att ägaren kommer att bära försäkringsskydd för fordonet att reparera eller byta ut bilen i händelse av en olycka. Beloppet varierar beroende på hyra eller finansieringsavtal. Om en bilägare inte upprätthålla försäkringskrav för fordonet, kommer finansbolaget tvinga-placera försäkring på bilen. Force-placerade försäkringskostnader läggs till den månatliga utbetalningen. Force-placerade försäkring är oftast dyrare än kostnaden för att få din egen försäkring.
Personskadeprevention

Vissa stater kräver att fordonsägare som transporterar personskada skydd, även känd som PIP. Denna täckning betalar för sjukvårdskostnader för förare och deras passagerare oavsett vem som bär skulden. Personskada skydd kan också täcka dig om du är en fotgängare påkörd av en bil så länge du har täckning på din bil.
Nödvändig

Du behöver att ge viss information för att få bilförsäkring. Den information som krävs varierar från stat till stat, men kan inkludera ditt personnummer, chassinumret, i åldrarna och namnen på alla förare i hushållet och föraren rekord av alla berörda förare. Du kommer också att behöva ge det året, märke och modell av fordon som skall försäkras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93832.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.