De typer av fordon Försäkringsbara Under en auto politik

Med bilar, lastbilar, motorcyklar, sport utility fordon, fritidsfordon och terränggående fordon, det finns ett antal olika typer av fordon som behöver försäkring idag. Standarden auto politik kan täcka en del av dessa men det är nödvändigt att erhålla särskild försäkring för de andra. I många fall är bilar, lastbilar personbilar och stadsjeepar täcks en auto politik. Motorcyklar, husvagnar, ATV och vissa modifierade fordon är inte normalt täcks auto politik. Det är klokt att kontrollera statens lagar med din statens Insurance Commissioner och diskutera försäkring alternativ med en agentur i ditt område innan man erhållit ett fordon. Bilar Till Salu

flesta bilar kan omfattas av en vanlig bil försäkring, inklusive el-, hybrid-och bensinbilar. Vissa bilar kan inte vara möjligt att försäkra enligt en standard auto politik. Fordon med modifierade motorer (till exempel, en sportbil som har en nonfactory racing motor) kan ha varit försäkringsbart under en auto politik före modifiering, men kan inte vara möjligt att försäkra enligt en standard politiken efter modifiering. Dock får sådana fordon vara försäkringsbara under en särskild hög risk auto politik.
Lastvagnar Till Salu

Många passagerare lastbilar kan vara försäkrad enligt ett auto politik. Precis som med bilar, beror den exakta försäkringsskydd tillgänglig för åkare på både statliga lagar och om försäkringsvillkoren företagets policy. Lastbilar som inte kan behandlas under en auto försäkring omfattar bärgningsbilar, lastbilar som används för dragande eller annan verksamhet, mycket stora lastbilar eller lastbilar som har modifierade motorer.
Stadsjeepar

stadsjeepar är ofta försäkras enligt en auto politik. Om SUV är standard storlek, vikt och typ det normalt täcks auto täckning. Dock kan mycket stora stadsjeepar, mycket tunga stadsjeepar, modifierade stadsjeepar eller stadsjeepar som används uteslutande för arbete inte täckas. En försäkringsagent i ditt område kan berätta de exakta kraven för att försäkra en SUV under en auto politik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93997.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.