Typer av auto politik

Enligt lag alla stater kräver förarna att bära vissa typer och mängder av auto försäkring, eller att möta finansiella-ansvar lagar. En förare ska förstå de olika typer av auto politik tillgängliga för att säkerställa att han har tillräcklig täckning. Ansvar Policy

ansvar politik betalar för skador på annat fordon eller egendom när försäkringstagaren är fel. Det betalar medicinska räkningar för skadade personer i andra fordon, upp till täckning gränser. Denna policy ger inte täckning för din bil eller medicinska räkningar.
Personskadeprevention Protection Policy

Personskadeprevention Protection (PIP) betalar de medicinska räkningar, förlorade intäkter och begravning kostnader för dig och dina passagerare. PIP betalar oavsett vem som är fel.
Övergripande politik

En övergripande politik betalar för skador på ditt fordon orsakade av skadegörelse, stöld eller väderrelaterade incidenter. Addera Collision

Efter en bilolycka, kommer en kollision politik betala reparationer räkningar för ditt fordon.
oförsäkrade och Underinsured Bilister

Denna typ av politik kommer att betala för att reparera din bil när en förare utan försäkring eller otillräcklig försäkring är fel i en olycka. Policyn kan betala dina medicinska räkningar som är relaterade till olyckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93969.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.