Kan du försäkra en bil för ett visst värde?

Bilar normalt försäkrad för marknadsvärdet av fordonet. Klassiska bilar är en av de få typer av fordon som är försäkrade för ett angivet värde på en regelbunden basis. Detta görs eftersom klassiska bilar tenderar att öka i värde, jämfört med vanliga bilar, som minskar i värde över tiden. Egentligt värde Försäkring

Majoriteten av försäkringsbolagen försäkra ett fordon för sin egentligt värde eller marknadsvärde. Detta beräknas som återanskaffningsvärdet av bilen, avdrag för avskrivningar. Försäkringsbolaget och bilägare kommer ofta förhandla det slutliga vinstbeloppet.
Classic Cars och överenskomna värdet

Klassiska bilar rutinmässigt är försäkrade för ett förutbestämt värde. Denna typ av försäkring kallas överenskomna värdet. Försäkringsbolaget och bilägaren kommer till en överenskommelse om fordonets värde. Ett bidrag kommer att upprättas och om bilen är totalt eller stulen, kommer försäkringsbolaget att betala ut det överenskomna värdet. Addera ditt angivna värdet Försäkring
p Det är möjligt att få ett överenskommet värde politik för vanliga bilar från några försäkringsbolag. Det är normalt kallas angivna värdet. Premierna kommer att bli mycket dyrare än ett egentligt värde politik. I de allra flesta fall, är kostnaden ett angivet värde policy inte är effektiv för vanliga bilar.
Utvärderingar

Ett sätt att säkerställa en rättvis utbetalning på ett egentligt värde politik är att ha en skriftlig bedömning av fordonet sker på ett vartannat år. Detta ger dig en professionell åsikt om värdet på bilen för att stödja ditt pris marknadsvärde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93975.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.