Hur man använder bil Tips stöldskydd

Auto stöld är på uppgång. Tjuvar inte bara stjäla bilar, men också bryta sig in låsta bilar och stjäla varor från dem. Genom följande förebyggande bilstölder tips, har du mer av en chans att överlista bil tjuvar och skydda din bil och dina värdesaker. Instruktioner
1

Håll dina bildörrar låsta och fönstren rullade tätt för att förhindra stöld. Tjuvar kan använda en apparat som kallas en Slim Jim för att låsa upp din bil. De Slim Jim skär fast spruckna fönster och poppar låset öppet.
2

Ta dina nycklar ur tändningslåset när du avslutar din bil.
3

Turn av bilmotorn och låsa dörren varje gång du lämnar bilen. Tjuvar leta för att köra bilar i närbutiker och sedan hoppa in och köra iväg när du är inne att göra ditt köp.
4

Köp en klubb för din bil. Dessa är enkla att använda förebyggande verktyg som installeras på din ratt. De är extremt svårt att ta bort utan nyckel så tjuvarna blir avskräckta och gå vidare till en annan bil som är lättare att stjäla.
5

Ta bort alla värdesaker från din bil. Lämna inte verktyg, MP3-spelare eller lös förändring synlig i bilen. Dessa är enkla stöld artiklar och tjuvar kan även krossa din bil fönster för att ta dessa poster.
6

Dölj värdesaker i sätena eller i bagageutrymmet på bilen. Du kan också lägga in mindre föremål i din låsta handskfacket. Dessutom kan du gravera in dina initialer på dina verktyg och andra personliga saker för identifiering i det fall en tjuv stjäl din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93803.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.