Hur man hanterar en Auto påstående med en skaderegleraren

Försäkringsbolagen anställer skadereglerare som bestämmer beloppet att betala för påståenden som görs när en bilolycka inträffar . När du ringer din agent eller försäkringsbolag för att göra ett påstående en justering kommer att skickas hem till dig eller till olycksplatsen för att bedöma skadorna på din bil . Instruktioner
1

Lyssna på vad justeraren har att säga . Den justering kommer att förklara vad han ska göra utan att mäta skador på din bil .
2

Ha alla dina fakta att besvara alla frågor som skaderegleraren kan ha. Lämna så många uppgifter som möjligt för att bevisa ditt fall till justerare .
3

inte bråttom att underteckna något framlagt av justerare . Be om en kopia av rapporten att granska alla fakta .
4 p Om du ser några problem med rapporten , vara trevlig men bestämd med skaderegleraren . Han är där för att göra ett jobb, men han vet också att du kommer att vara under stress har varit inblandade i en olycka .
5

Förstå hur anspråk fungerar uppgörelse myndighet . Försäkring justerare typiskt bemyndigad att reglera krav för specifika dollar belopp . Detta innebär att du kan få en check från justeraren på olycksplatsen eller i ditt hem efter skadan har bedömts .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93845.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.