Hur du köper en försäkring Friendly Vehicle

Du har ögonen på en vacker ny bil. Du vet att många andra faktorer går in i priset för att äga en bil utöver den månatliga betalningen, såsom underhåll, gas och försäkring. Välja en försäkring vänliga fordon kan leda till stora besparingar på dina premier bilförsäkring. Läs vidare för att lära sig att välja en bil som försäkringsbolagen vilja försäkra. Instruktioner
1

köpa en bil utan vissa egenskaper. Köp inte sportbilar, fordon med stora hästkrafter, hög prestanda bilar, lastbilar med 4-wheel drive (om du använder en bil off-road, du är mer benägna att riva upp det), lyxbilar, bilar med många avancerade teknik funktioner (dessa kostar mer att reparera), pyttelitet liten bilar och enorma stadsjeepar (en part i ett vrak tenderar att bli sårad mycket värre än den andra med både mycket små och mycket stora bilar). Några av de bästa typer av bilar att köpa som inte faller inom dessa kategorier omfattar stationsvagnar, skåpbilar och sedaner familj.
2

Köp en bil som inte gör det på de 10 mest stulna fordon lista för ditt tillstånd. För att se en lista över de fordon för där du bor, besöka National Insurance Crime Bureau (nicb) officiella hemsida (se resurserna nedan).
3

Välj ett fordon som konstruerats för att kosta mindre att reparation om en olycka inträffar. Ford Mustang, till exempel, har starkare stötfångare och strategiskt placerade strålkastare för att försöka läxa effekterna av mindre stänkskärm Benders.
4

Få ett fordon som är relativt billigt att börja med. Generellt är försäkringen billigare för bilar som kostar mindre än för modeller som är dyrare. Vissa försäkringsbolag tar ut mindre för inhemskt tillverkade bilar eftersom reservdelar kostar mindre eftersom de inte behöver skicka dem halvvägs runt om i världen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93798.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.