Georgia Lagar om bilförsäkring för tonåringar

Varje stat har sina egna lagar Bilförsäkringar utöver de uppdrag av den federala regeringen. Georgien har antagit flera av sina egna lagar Bilförsäkringar att se till att tonåring förare har lämplig utbildning för att köra innan ta till gatorna. Tonåring föraren Bilförsäkringar lagar hjälper också att se till att föräldrar till tonåringar, liksom försäkringsbolaget, täcks på fall tonåring föraren är inblandad i en trafikolycka. Förarens utbildning

vara berättigade till Bilförsäkringar i delstaten Georgia, måste tonåring förare slutföra en förarens utbildning kurs och få sina körkort. Många offentliga skolor erbjuder en förares utbildning kurs som en del av läroplanen. Om detta inte är fallet, kan tonåringar ta också klassen genom privata körning skolor att uppfylla statliga krav. Studenter måste klara provet och få sina körkortstillstånd, ha föräldrarnas medgivande för att ta klassen och vara minst 15 år för att bli antagen till den klassen. Efter avslutad, är studenter som krävs för att få deras lärare underteckna ett formulär dokumentera elevens framgång i klassen och tar den formen till Department of Motor Vehicles när de testar för sina körkort samt ge en kopia till sin försäkringsgivare.

främsta drivkraften

tonåring förare ges två typer av graderade körkort i Georgien: en körkortstillstånd då en tillfällig licens. När du använder ett körkortstillstånd, är studenten täcks förälderns Bilförsäkringar, men föräldern måste underrätta försäkringsbolaget om eleven drivrutinen. När tonåringen får sitt körkortstillstånd är förälder skyldig att ta ut en extra politik Bilförsäkringar att täcka tonåring föraren. De tonåring kan läggas till en av föräldrarnas bilar som en sekundär förare eller placeras, som en primär drivkraft, på en andra eller tredje bil. Om föräldrarna har fler bilar som är försäkrade än vuxna förare, måste föräldrarna placera tonåring föraren, som den främsta drivkraften, på ett av fordonen.
Strejker eller platser på en licens

grund av sin provisoriska status, är tonåring förare ges färre poäng än vuxna chaufförer på sin licens. Dessa poäng kan dras av på grund av en olycka, trafikförseelse eller annan orsak som fastställs av domstolen. De kan inte läggas till. Om en tonåring föraren förlorar flera eller alla punkter på sitt körkort, kan licensen samt hans försäkring återkallas. Teen förare som har haft flera poängs avdrag från sin licens kan stå inför en högre försäkringspremie än andra tonåring förare. Försäkring kan återkallas om tonåringarna har kontinuerligt punkter tagit eller om han har sitt körkort tas av brottsbekämpningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93921.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.