Hur gör jag försäkra min tonåring

Bilolyckor svarade för de flesta dödsfallen i tonårs demografiska (15 till 24) -? 3.500 dödsfall och 350.000 skadade - i 2008, enligt Centers for Disease Control and Prevention. Dessutom tonåringar står för cirka 30 procent av alla fordringar bilförsäkring och kostnader, trots att de utgör endast 14 procent av den totala befolkningen. På grund av denna högre risk, tonåringar är mycket tuffare att försäkra och har oftast högre premier än äldre förare. När lägger du till en tonåring till en policy

Flera stater kräver att föräldrar lista alla tonåringar med en förare tillstånd på deras auto försäkring - enligt Insurance Information Institute, Illinois, Indiana, Maryland, New York, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Virginia och West Virginia göra - men de flesta gör det inte. Men även i stater som kräver eleverna att ha en försäkring, kommer de flesta försäkringsbolag inte öka auto premier för den licensierade föräldern om de har en tonåring med bara en förares tillstånd. För att undvika försäkringskostnader, kan den förälder kräver helt enkelt sin tonåring att hålla ett tillstånd tills hon fyller 18. Det är viktigt att notera att hålla ett barn på ett körkortstillstånd innebär att de inte kan köra ensam, och försäkringsbolagen kan automatiskt lägga till tonåring om föräldern inte informera försäkringsgivaren om deras barns status som elev när tillståndet löper ut.

Att få Teen Försäkrade

Föräldrarna bör vidta alla nödvändiga åtgärder för att garantera säkerheten för sin tonåring på vägen. Inte bara kommer detta att minska sin försäkringspremie, det sänker risken för att barnet hamna i en olycka. Medelstora sedaner är den bästa bilen för en tonåring. Små, sportiga bilar är svårare att förare och allmänhet ger minst skydd vid en krock. Å andra sidan kan stora nyttofordon rulla över.

Vissa stater kräver att tonåringar tar förarens utbildning genom en statligt godkänd skola för att få en licens på 16. Om föräldern väljer att lära barnet själv, kanske de tonåring måste vänta tills 18 för fullständiga körning privilegier. Många auto försäkringsbolag erbjuder säkerhets program som lär körsäkerheten och kräver tonåring att lova att inte utöva farliga vanor, såsom rattfylleri.
Tips

Vanligtvis premier för tonåriga förare är lägre när de är noterade på deras förälder politik snarare än deras egen politik. De flesta försäkringsbolag tar inte betalt föräldrar när deras barn går iväg till college och lämna bilen hemma. Dessutom, att få bra betyg i college (åtminstone en B genomsnitt) vanligtvis bär en extra rabatt då samtidigt med körsäkerheten klasser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93866.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.