Vad finns 4 typer av fordon försäkringsskydd?

Bilförsäkringar är ett avtal mellan dig och en försäkringsgivare. Detta avtal anger att du kommer att betala en viss summa varje månad och i gengäld försäkringsgivare kommer att täcka eventuella förluster som uppstår som ett resultat av en täckt incident. Bilförsäkringar

De flesta stater kräver förarna att bära, åtminstone, försäkring för att täcka skador och skador gjort till andra, men dessa krav varierar från stat till stat. Underlåtenhet att säkra Bilförsäkringar kan resultera i en rejäl böter, förlust av körkort privilegier och med fängelse.
Kollision försäkring

Kollision försäkring täcker skador på din bil som orsakas av kollidera med en annan bil. Denna täckning omfattar även skador som uppstått om du upplever en rollover, kolliderar med ett annat objekt och skador av potthål.
Omfattande

Omfattande försäkring täcker skador på bilen som inte är resultatet av en kollision med ett annat fordon. Detta inkluderar skador orsakade av översvämning, hagel eller andra naturkatastrofer, samt skadegörelse, täcker skador som orsakats av djur och stöld.
Ansvarsförsäkring

ansvarsförsäkring skador till en annan persons bil eller medicinska skadorna av andra som en följd av en olycka med dig. Denna försäkring ger inte någon täckning för dig och är den minsta täckning som krävs av de flesta stater.
Oförsäkrade /underinsured Täckning

Denna täckning ger ersättning till dig om du är inblandad i en incident med någon som inte har försäkring eller inte har tillräcklig försäkring för att täcka kostnaderna för de skador eller medicinska räkningar du kan ådra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93860.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.