Hur du skyddar dina tillgångar med en teenage drivrutin på din försäkring

Enligt Insurance Institute of Highway Safety, tonåriga förare är de mest riskfyllda förare på vägen. Oberoende av sin utbildning, unga förare tenderar att vara mer aggressiva och mer olycksdrabbade än andra åldersgrupper på grund av sin oerfarenhet. Som ett resultat, är föräldrar kommer att oroa sig för sina tonåriga förare när de är på väg. Men tillsammans med denna oro är oro över vad som skulle hända om din tonåring dödas eller skadas allvarligt någon under körning. Medan din ekonomi kan vara det minsta av dina bekymmer om något sådant hände, kan du göra en del saker nu för att skydda dina tillgångar med en tonårig förare på din försäkring. Instruktioner
1

Max ut försäkringsskydd. Det mest effektiva sättet att skydda dina tillgångar när din tonåring är på din bilförsäkring är att köpa så mycket ansvar täckning som du kan. Ansvar täckning är det som betalar för de skador och sjukvårdskostnader för de övriga parter som deltar i en olycka, om din tonåring visar sig vara fel. Om du har tillräckligt med ansvarsförsäkring för att täcka kostnader, kan de andra parterna inte komma efter dig och dina tillgångar eftersom försäkringsbolaget tar hand om notan.
2

Hålla upp betalningar på din försäkring. Enligt Insure.com, har auto försäkringsbolag varit kända för att avbryta en persons policy om de är en dag sen med betalningen premien. Om din försäkring har upphört och din tonåring hamnar i en dålig bilolycka, kunde de övriga partierna stämma dig för eventuella kostnader, om din tonåring är fel. Medicinska räkningar och andra skador kan nå in i hundratusentals dollar och du kan bli personligt ansvarig.
3

Bär en hög självrisk på din bilförsäkring. Högre självrisker minska frestelsen att göra anspråk för mindre olyckor som "stänkskärm Benders." Genom att minska de påståenden du gör på din försäkring, desto bättre chans har du att hålla din politik. Alltför många olyckor och påståenden kan leda till uppsägning av er politik, vilket innebär att du och din tonåring skulle vara oförsäkrade tills du hittat en annan företag som är villigt att försäkra dig. Det är svårare, men när ett annat företag har annullerat din politik.
4

Lär din tonåring om farorna med distraherad körning. En av orsakerna till tonåring förare är mer benägna att få till en olycka som är deras fel eftersom de inte tar förmånen att köra på allvar. De hamnar pratar i sina mobiltelefoner eller förändrade radiostationer när de sitter bakom ratten. Har allvarliga samtal med din tonåring om säker körning färdigheter för att förbereda dem för trafiksäkerheten. Ställ också in några grundregler för att driva, inklusive utegångsförbud och har ett begränsat antal passagerare (om någon) i bilen. Om du tycker att de har brutit mot dessa regler, ta bort deras körning privilegier för att lära dem en läxa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93864.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.