Truck Försäkring Tutorial

Försäkring är viktigt för förare av ett fordon. Vare sig det är en bil, lastbil eller motorcykel, skyddar försäkringen föraren från åtaganden till följd av skador på egendom och skador i samband med olyckor. Lastbil försäkring kan ibland vara mer komplicerad, eftersom kommersiella fordon kräver också försäkring för sin last i händelse av en olycka eller katastrof. Att hitta rätt politik kan vara avgörande. Ansvarsförsäkring

Primary ansvarsförsäkring är den minsta försäkringar som krävs av både statliga och federala lagar. Det krävs därför att den täcker skador och skada för den andra föraren och fordonet i händelse av en olycka, men det täcker inte skador på dig eller din bil. Det faktiska belopp som täcks av skador kan variera från försäkringsbolag och policy.

Fysisk skadeståndsskyldighet är en grupp ovanför grundförsäkringen i att det skyddar dig när det gäller fysiska skador i en olycka utöver de liden skada av den andra parten. Fysiska skador ansvar kan också ge skydd mot skador på trucken från kollision, stöld och naturkatastrofer.
Cargo

Motor lastbil last skuld är oftast ett tillägg till en bas politik som redan är på plats, detta tillägg ger för skador på lasten en lastbil bär på grund av olyckor, brand, stöld eller skadegörelse. Priset för denna tillsats kan variera kraftigt, eftersom det till stor del beror på vilken typ av gods som transporteras. Jämförelse shopping kan vara mycket fördelaktigt, eftersom priserna för samma last kan skilja sig från bolag till bolag. Det är viktigt att du också vet de exakta villkoren genom vilka eventuella försäkringar skadestånd betalas ut, eftersom det finns ofta kryphål som försäkringsbolagen kan använda för att få ut av en fordran Till exempel kommer en del företag betalar inte för översvämningsskador, citera översvämning som en "handling av Gud" och något som de inte är ansvariga.
Icke-Trucking Tilläggen

Icke-lastbilstransporter försäkringar hantera händelser och skador som uppstår när lastbilen står stilla eller föraren inte officiellt fungerar. Om trucken är parkerad och en gren faller från ett träd och bryter vindrutan, skulle icke-lastbilstransporter försäkringsskydd att skador, medan de mer grundläggande politik skulle inte. Dessa riktlinjer gäller endast när trucken inte är laddad och föraren inte är i sändning. När någon av dessa träder i kraft, den primära politiken tar över och har företräde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93868.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.