Krav på fordonets försäkring och registrering

Bilförsäkringar ger skydd för förare mot eventuella förluster till följd av trafikolyckor. Fordonets registrering krävs av varje stats Department of Motor Vehicles att öka statlig reglering och lindra beskattningen processen. Som föreskriver bilförsäkring

flesta stater i USA kräver försäkring bil ansvar innan en person är tillåtet att registrera sig och använda en bil på allmän väg. (Se referens 2) Addera stater inte kräver fordonets försäkring

New Hampshire, Wisconsin och Florida är de enda stater som inte kräver ansvarsförsäkring att köra på allmänna vägar. (Se referens 1)
Krav

När du registrerar ett fordon skall följande dokumentation som krävs: ägarbevis, proof-of-ansvarsförsäkring, bevis av identitet och födelsedatum, statens fordonets registreringsnummer pappersarbete och betalning av registreringsavgifter och skatter. (Se referens 3) Den minsta försäkringsskydd som krävs av förare varierar från stat till stat. (Se referens 1)
Överväganden
p Det krävs av statliga lagar för förare att bära försäkringsbevis och registrering i sina bilar hela tiden, måste förarna vara kunna presentera dessa dokument efter ett trafikstopp vid en polis eller en trafikolycka.
Varning

I stater där bilförsäkring och registrering av fordon krävs, förare utan bevis för endera ansvarsförsäkring eller registrering kan dömas till böter, fängelse och har sin licens och registrering upphävas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93846.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.