Vad är tredje part bilförsäkring?

Även om det är en vanlig rättsligt krav att bära bilförsäkring i de flesta länder finns det olika ersättningsnivåer för att se till att din bil är helt täckt i den utsträckning som lagen kräver, beroende på var du är. För ganska många länder, till exempel Irland, Australien, Storbritannien, etc., ha försäkring för att täcka den andra part inblandad i en olycka är minimikravet, som kallas tredje part försäkring. Funktion

ansvarsförsäkring fungerar som en barriär mellan ansvar bilägaren och någon annan person eller egendom inblandad i en olycka där bilföraren hittas vid fel. Denna täckning gäller endast skador på den andra personens egendom eller person, inte ägaren av fordonet.
Använd

Det finns många fordon på vägen som är värt att försäkra upp till full täckning belopp, det finns också många fordon som antingen är för gamla eller alltför skadad för att vara värt kostnaden för hela premiebefrielseförsäkring, och det är i dessa fall att tredje part täckning bäst skulle gälla.
Addera Betydelse

Den viktigaste aspekten av tredje part försäkring är att det är överkomligt för de flesta förare. Även om detta inte kan vara sant för alla typer av försäkringar, är tredje part täckning oftast mycket billigare än full omfattande, med det förbehållet att täckningen nivå som anges och inte sträcker sig längre än så.
Överväganden

Medan den information som erbjuds är kort och bred, hänvisa till de lagar specifikt land för detaljerad information om de tillämpliga lagar, som de ändrar från område till område i vissa länder (särskilt USA) och kan kräva andra typer av täckning. Även denna nivå på täckningen håller din bil lagligt
Potential

, kan det inte vara så stor räckvidd lämplig för din bil, beroende på dess värde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93915.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.