Alberta auto politik

Den Albertan Standard Auto Policyn definierar parametrarna för en relation mellan ett försäkringsbolag och drivrutiner bil . Det medför att varken försäkringsgivaren eller den försäkrade kommer att dra nytta av varandra genom att ge skriftlig dokumentation av försäkringsavtal . Funktion

Albertan auto försäkringar säkerställa att personer som har ett avtal med ett försäkringsbolag och betala en premie erhåller beror täckning . Det anges under vilka omständigheter ett försäkringsbolag måste kompensera de försäkrade och vice versa , såsom i bilolyckor eller när ett försäkringsbolag är inte skyldig att betala .
Fördelar
< p > i händelse av en olycka , kommer försäkringsgivaren betalar den försäkrade om de var skadade , eller dennes förmånstagare vid den försäkrades död . Försäkringsgivaren kommer att betala sjukförsäkring för skadelidande är bland annat på grund medicinska räkningar , behandling och terapi till gränsen på $ 50.000 per skadad person.
Undantag

Albertas standard auto politik kräver inte försäkringsbolagen att försäkra hyrda eller leasade fordon eller de som används för andra offentliga ändamål såsom taxibilar och bussar . Det omfattar inte heller fordon som används för transport av sprängämnen eller andra material som används för utbildning , forskning , industri eller utveckling .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93989.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.