Hur man registrerar en bärgning fordon

Ett fordon klassificeras som bärgning när kostnaden för att reparera skadorna överstiger bilens värde. En bärgning klassificering behöver inte betyda att du inte kan köra bil eller reparera ett fordon, alla stater tillåter dig att registrera bärgade fordon för olika ändamål. Många stater tillåter dig att registrera bärgning för fortsatt drift, förutsatt att det är trafiksäkert och passerar vissa kontroller. Andra stater tillåter dig att registrera bärgning som en icke-operativ fordon om det inte längre går. Instruktioner
1

Skaffa ett ägarbevis för bärgade fordonet. Godtagbara dokument inkluderar ett köpebrev, fordonets registreringsnummer, eller en titel i ditt namn eller ett som har undertecknats över av den angivna ägaren (s).
2

de obligatoriska bärgning pappersarbete fordonsregister. Denna pappersarbete varierar från stat till stat. Till exempel i New York, måste du fylla i "Ansökan om Bärgning undersökning av fordonet" (MV-899). I Indiana, måste du fylla i "Bärgning Titel Intyg" formulär. I alla stater, kan du få alla nödvändiga papper från rätt avdelning eller byrå som ansvarar för registrering av motorfordon.
3

Komplettera erforderliga inspektionen, om tillämpligt i ditt tillstånd. Kontrollera med en representant i ditt tillstånd för den information som behövs för en inspektion, vilket med största sannolikhet kommer att utföras av en företrädare för den avdelning av motorfordon. Vissa stater, som Kalifornien, kräver ytterligare inspektioner för smog utsläpp och broms och ljus fungerar. Det kommer att finnas ytterligare avgifter för dessa.
4

Slutför eventuella nödvändiga reparationer för bärgade fordonet. Om en inspektör finner att fordonet kräver ytterligare reparation, måste du utföra reparationen och passera en andra inspektion. Låt alla reparationer kvitton vid tiden för bärgningen fordonets ny inspektion.
5

betala fastställda avgifter för att registrera bärgning fordonet. Avgifterna varierar beroende på stat. I Indiana, till exempel, är det 2010 avgiften $ 9. I New York, är 2010 avgiften antingen $ 200 eller $ 205, beroende på vilket dokument du använder för att visa bevis på ägande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93991.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.