Vad Policy Gränser till Ställ för bilförsäkring?

Folk kan få minsta försäkringar som krävs för att köra sin bil lagligt. Detta är kan inträffa oftare i tuffa ekonomiska tider, men det kanske inte är det bästa draget om du hamnar i en olycka. Du kan snabbt upptäcka att din försäkring inte täcker allt du behöver det. Om du vill göra det bästa ekonomiska beslut om vad försäkring för att få, är det viktigt att förstå hur en försäkring fungerar och vad som inte omfattas. Om du stöter på en Ferrari din minsta ansvar täckning kommer att lämna dig kort. Vad betyder siffrorna

Många olika politiska gränser sätts i någon auto försäkring plan. Det finns dock tre viktiga siffror rörande ansvarsförsäkring och då nedskrivna skrivs ihop divideras med ett snedstreck. Det första numret är gränsen per person på kroppsskada. Den andra siffran är den högsta per olycka för personskada. Det tredje numret är egendomsskador max per olycka. Dessa är gränserna för skadeståndsansvar. Numret skulle se ut 20.000 /40.000 /100.000. För personskada eller någon annan i bilen de ramar som kallas PIP eller personskada skydd. Det finns också kollision täckning som täcker din bil om du träffar något. Omfattande täckning är om något händer med din bil, som stöld eller ett träd faller på det.
Inställning Numbers

Bestämma vilka nummer att få bygger på två faktorer, din statens behov och din personliga nivå av komfort. Varje stat har olika krav på ansvar och oförsäkrade bilist täckning. Du måste få minst ansvarsförsäkring. Om du hamnar i en olycka, även om det är de andra killarna fel, kan han stämma dig för skador. Du kan vara ansvarig för att betala skadestånd för vad din försäkring inte täcker. För att bestämma hur mycket du vill betala mer än det lägsta, bör du ta reda på hur mycket extra det kommer att kosta och om du vill betala för det. Ofta sträcker gränserna för högre belopp kostar inte så mycket mer, särskilt om du har en bra drivande post. Om du hyr eller köper en ny bil, kanske omfattande och kollision krävas att skydda lånet emittenten. Omfattande och kollision självrisker kan ställas in på $ 500, $ 1000 eller valfritt antal möjligheter. Ju högre självrisk desto lägre månatliga betalningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93862.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.