Hur Uppskatta restvärdet för fordon

Du kan behöva uppskatta restvärdet för ett fordon som har genomgått en olycka och lidit inte att reparera. Generellt försäkringsbolag skriva av en bil som "var" då kostnaden för reparation överstiger fordonets faktiska "blå bok" värde. Uppskattande restvärdet för ett fordon är inte en perfekt vetenskap, mycket av processen beror på försäkringsbolaget, liksom körsträcka och skick fordonet vid tidpunkten för olyckan. Men, kan du uppskatta en grov restvärde på ett "totalt" fordon. Instruktioner
1

Slå upp bilens märke och modell på nätet på Kelley Blue Book webbplats för att avgöra sin bas detaljhandeln värde (se länk i avsnittet Resurser).
2

Research fordonets aktuella marknadsvärde online på Auto Trader hemsida (se länk i avsnittet Resurser). Leta efter bilar av samma märke och modell och med samma körsträcka. Ta hänsyn till det allmänna tillståndet för fordonet vid tidpunkten för olyckan. Dessa två åtgärder kommer att ge en ganska exakt uppskattning av fordonets aktuella marknadsvärde.
3

Rådgör med försäkringsbolaget för att få sin bärgning uppskattning. Helst ska försäkringsbolaget betala ut ett belopp som kommer att ersätta den bärgade fordonet med en motsvarande märke och modell.
4

Visit lokal bärgning haverera varven för att få en bärgning uppskattning av fordonet om det är oförsäkrat . Bärgning företag erbjuder vanligtvis 15 till 20 procent av den nuvarande detaljhandeln värdet av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93988.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.