Vad händer när min bil är en total förlust och jag är skyldig mer än det är värt ?

Försäkringsbolagen betalar vad som kallas marknadsvärdet för en bil som har var i en olycka . Om du är skyldig mer än detta belopp , kommer du att hållas ansvarig för skillnaden genom lånet byrå . Uppgick

Försäkringsbolagen väger marknadsvärdet mot vad det skulle kosta att reparera bilen vid beräkningen betalningar . Marknadsvärdet är vad det skulle kosta att köpa bilen i sitt tillstånd före olyckan . Om det skulle kosta mer att reparera bilen än marknadsvärdet , kommer fordonet anses summeras och du kommer att få en check på marknadsvärdet .
Upside Down

försäkringsbolaget betalar marknadsvärdet och vad du är skyldig på fordonet inte beaktas . Om du är skyldig mer än din bil är värd , är det kallas att vara " upp och ner " på ditt lån . I sådana fall kan du vara kvar på grund av pengar och inte ha en bil . Till exempel, om du är skyldig $ 5000 och din bil är totalt och värt bara $ 4000, kommer du fortfarande vara skyldig finansbolaget $ 1000.
Solution

Försäkringen företagets lösning på detta problem är att sälja dig en annan policy som kallas " gap " försäkring . Denna politik kommer att betala skillnaden mellan bilens värde och vad det är värt , och kommer ibland betala självrisken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/94000.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.