Hur man försäkra en häst Trailer

Det är olagligt att köra ett fordon utan försäkring, men många gånger folk inte försäkrar sina trailers. Hästtrailers kan bli mycket dyrt och används för att dra levande djur. Hästtrailers bör teckna för att skydda de stora investeringskostnaderna. Lär dig att försäkra en häst släpvagn med dessa steg. Instruktioner
1

Samla information om din häst trailer, såsom märke, modell, år och seriell eller VIN (Vehicle Identification Number). Denna information är nödvändig för att ta emot en offert på försäkring.
2

veta hur många hästar trailern är gjord för att dra, den typ av skumt på släpet, längden och bredden och inköpspriset. Att veta svaren på dessa frågor kan vara till hjälp för försäkringsbolaget om du letar efter en offert. Du kommer också att behöva bestämma om den här trailern kommer att användas för kommersiellt bruk, såsom dragande andra hästar för vinst. Försäkring kommer att vara annorlunda om kommersiell användning eller personligt bruk.
3

Titta runt för försäkringsbolag som erbjuder täckning för hästtransporter. Börja med din bil försäkringsgivare. Om de erbjuder försäkring hästtransport, kan de erbjuda en rabatt till dig om du har befintliga politik med dem.
4

Besluta om typ och mängd av täckning (t.ex. heltäckande eller kollision) du vill att ha på din häst trailer. Varje stat skiljer på deras krav och begränsningar. Försäkringsbolaget kan låta dig veta minimum belopp på varje politikområde.
5

Köp hästen politik trailer försäkring som passar dina behov. Håll bevis för försäkringen i det fordon som används för att dra vagnen i alla lägen. Behåll en kopia av försäkringen inne i trailern om möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93799.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.