Vad som utgör en edsvuren försäkran under ed?

När ett försäkringsbolag begär att dess försäkringstagaren tar en försäkran under ed, strävar försäkringsbolaget information kring karaktären av en olycka. Ibland är ett uttalande som krävs för att bistå med dispositionen av en försäkringsskada. Ett uttalande under ed är ibland kallas en undersökning under ed. Syfte

Försäkringsbolaget kan begära en försäkringstagare uttalande under ed eftersom det kan ha frågor om täckning enligt försäkringen, hur olyckan inträffade eller hur skadorna uppstått.

Ställa

Försäkringsbolaget hänvisar ofta administrationen av edsvuren till en advokat, eller den kan administreras av en person på personal från försäkringsbolaget. I båda fallen tar inställningen vanligen vid ett kontor.
Attorney Representation

Försäkringstagaren får behålla juridiskt ombud för råd och vägledning.

Format

edsvuren består av frågor till försäkringstagaren avseende vilken typ av försäkring fordran, för vilken försäkringstagaren ger svar. Försäkringsbolaget utvärderar därefter vittnesbörd mot dispositionen av fordran. Under Oath


Enligt Brandon McWherter av Tennessee Insurance Litigation hemsida, svaren försäkringstagarens frågor enligt ed, vilket innebär att försäkringstagaren bekräftar alla svar som lämnats är sanningsenliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93881.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.