Hur Jämför Virginia Bilförsäkring

I Virginia, som i nästan alla stater, är bilförsäkring obligatorisk. Men försäkringskostnader också pengar, och beroende på hur mycket täckning du behöver eller vill ha, kan det kosta en hel del pengar. Så att få en bra hastighet är viktigt. Det kan också finnas olika typer av funktioner och tillägg som du behöver för att försäkra din bil. Tänk om alla dessa alternativ innan du väljer en Virginia företag bilförsäkring. Instruktioner
1

Gå webbplatserna för flera leverantörer bilförsäkring i Virginia. Enligt carinsurance.com, bör du titta in flera alternativ innan ett slutgiltigt beslut.
2

Bestäm vad du vill ha ut av bilförsäkring. Om du letar efter billiga, minimal täckning, kom ihåg att i Virginia du behöver minsta kroppsliga gränser skada ansvaret för minst $ 25,000 per skadad person samt $ 50.000 per olycka. Du behöver också ett minimum på $ 20.000 täckning för egendomsskada ansvar och $ 25.000 täckning per person för oförsäkrade och underinsured bilister. Skriv ner täckning alternativ som är viktigt så att du inte glömmer att ta med dem när de fattar ett slutgiltigt beslut.
3

företagen delas in i rikstäckande eller lokala leverantörer. Även rikstäckande företag kanske kunna sänka priserna på grund av en större kundbas, kan lokala företag att kunna ge mer praktisk kundservice. Detta är dock inte alltid fallet. Förbli öppna för båda alternativen, även om du lutar mot en typ av leverantör innan du börjar din sökning.
4

Ställ en representant för företaget om hur din körning rekord och annan personlig information kommer att påverka priset på försäkringen . Till exempel kan ett företag ha de billigaste priserna tills de inser att du är en viss ålder eller har varit i tidigare olyckor. Fråga om hur din försäkring priser kan ändras baserat på framtida eventualiteter.
5

Håll en skriftlig förteckning över den information du hittar och använder den för att begränsa eventuella försäkringsgivare till de bästa tre eller fyra tillgängliga. Berätta dessa företag vad andra företag erbjuder och fråga dem om de är villiga att matcha priser och politik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93950.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.