Definition av ansvar Bilförsäkring

Ansvar bilförsäkring är oftast den första typen av försäkring någon början förare köper när de köper en bil. Om det finns ett lån på bilen, är denna försäkring inte tillräckligt för att uppfylla kraven bank försäkring. Identifiering

Ansvar bilförsäkring identifieras som den grundläggande försäkringsskydd som krävs för att köra bil i USA. Varje stat kräver miniminivåer för skuldtäckning enligt sina egna riktlinjer.
Typer

Ansvar bilförsäkring täcker två olika typer av skador, kroppsskada och skada på egendom. Kroppsskada uppstår när du orsaka fysisk skada på annan person under körning. Egendomsskador uppstår när du orsakar skada på egendom som ägs av en annan person under körning.
Funktion

Denna försäkring täcker skador om du är stämda av någon efter en trafikolycka. Försäkringen täcker bara upp till dina gränser fastställa policy.
Betydelse

ansvarsförsäkring inte täcker försäkringstagaren eller någon på politiken. Den politiska täckningen är begränsad till villkoren i politiken.
Effekter

Ansvarsförsäkring kan ge en juridisk fond om du är stämd. Denna politik omfattar minimibelopp för kostnaderna för att reparera skador eller sjukhusvistelse.
Varningar
p Om skadekostnaderna överskrider politiska belopp, är du ansvarig för dessa kostnader. Ansvar täckning är obligatoriskt i de flesta stater, men din täckning kan tappas med en försäkringsagent efter att accepteras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93817.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.