Florida motorcykel försäkring Krav

Försäkring är en av de få sätten som människor har för att minska riskerna i det dagliga livet. Och i ingen annan arena är försäkring viktigare än med rörliga fordon. Många stater kräver att ägare och operatörer av bilar, lastbilar och motorcyklar få och behålla en viss nivå av försäkringsskydd för att skydda sig själva och andra förare. För motorcyklister i Florida, till exempel, kräver statliga regler som varje ryttare kontinuerligt upprätthålla en grundläggande nivå av täckning för att juridiskt driva på allmänna vägar och motorvägar. Kroppsskada och personlig egendom skadeståndsskyldighet

Varje förare - oavsett om de driver en bil, lastbil, skåpbil, motorcykel eller kommersiella fordon - måste ha grundläggande täckning enligt lag i delstaten Florida. Ansvar täckning skyddar motorcyklister från de rättsliga konsekvenserna av trafikolyckor genom att tillhandahålla en bas av täckning. Däremot har ansvar täckning ingenting för försäkringstagaren. Istället skyddar ansvar täckning försäkringstagaren från rättstvister som söker skadestånd från andra parter inblandade i en olycka med försäkringstagaren. Florida State lag kräver att motorcyklister behålla $ 10,000 per person och kroppsskada täckning, $ 20.000 totalt kroppsskada $ 10,000 Personlig egendom skadeståndsskyldighet och $ 30.000 i Single Limit ansvar täckning.
Personskadeskydd och kollision täckning

Florida State Lagen kräver inte motorcyklister att behålla eller bibehålla någon form av heltäckande försäkringsskydd. Typer av täckning som faktiskt är bra för försäkringstagarna själva - såsom personskadeskydd eller kollision täckning - behövs inte, men de är verkligen rekommenderas. I situationer när du är inblandad i en olycka med oförsäkrade eller under-försäkrade förare, är det bra att ha en egen form av bevakning och skydd. Kom ihåg att de miniminivåer som krävs av staten Florida inte täcka kostnaderna för att reparera din motorcykel efter en krasch, inte heller ger någon ersättning för dina egna sjukvårdskostnader.
Florida är en No-Fault State

Delstaten Florida anses vara en No-Fault tillstånd för olyckor, vilket innebär att anspråk kan göras och bearbetas oberoende av vem bestäms vara fel för en viss olycka. På grund av detta, hjälper det att köpa utökad täckning utöver de obligatoriska miniminivåer som tas fram av delstaten Florida. Förutom att söka upp din personskada skydd och omfattningar kollision bör du också starkt överväga att skaffa en högre nivå av personlig egendom ansvar täckning än vad staten kräver. För Florida, kan $ 10.000 i egenskap ansvar inte räcker för att täcka allvarliga olyckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93983.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.