Rekommenderad Car Insurance Coverage Tips

Bil försäkring skyddar föraren av en bil i händelse av en olycka. Det är ett krav för att ta emot ett körkort. En förare som hamnar i en bilolycka utan försäkringsskydd inför ytterligare sanktioner, såsom licens fjädring, ytterligare böter och eventuellt en brottmålsdom och fängelse. Den person som köper en bilförsäkring betalar för bilförsäkring täckning och flera faktorer påverkar hastigheten att försäkringsbolaget avgifter för politiken. Få flera offerter

Köpare bör få flera offerter, eftersom bilförsäkring är en mycket konkurrensutsatt marknad. Många bolagens ombud kommer att citera priserna på bilförsäkring, inklusive både självständiga agenter och agenter som arbetar direkt med en automatisk försäkringsgivare. Frågar medel bilförsäkring för en offert på en bil försäkring ger jämförelseinformationen att se till att köparen får en bra affär. Agenter kan annonsera en låg ränta för en politik så att köparen bör se till att de uppfyller kraven för denna kurs och att den uppfyller deras täckning behov.
Kolla typer av täckning

Köpare bör kontrollera vissa typer av täckning ingår i bilförsäkring. Skada på egendom, som andra bilar, lastbilar och byggnader, är en sektion. Skada andra förare, passagerare och fotgängare är en annan typ av täckning. En policy kan också ange en täckning gräns speciellt för skada på föraren av bilen som policy täcker. Mängden täckning en förare måste köpa varierar från staten. Delstaten Illinois rekommenderar förarna köpa mer än den minsta täckning gräns, eftersom en olycka kan orsaka mer än $ 15,000 täckningskrav i Illinois när föraren kraschar in i ett nytt fordon.
Kolla Policy Alternativ

Bestäm om tillvalet täckning är nödvändigt. Vissa policy tillåter separata funktioner såsom bogsering av ett fordon flera gånger per år upp till en gräns av flera miles, skicka ut en servicetekniker för att öppna billås eller tillhandahålla en hyrbil medan bilen policyn täcker är i verkstaden. En policy kan också omfatta ytterligare utrustning, såsom däck eller stereoanläggningar, att föraren installeras i bilen efter köpet från generalagenten.
Besluta om att få omfattande och kollision täckning

Bestäm om omfattande och kollision täckning är nödvändig. Enligt delstaten Michigan, kan en grundläggande policy betalar inte för byte av en bil när det är i en bilolycka. Dessa ytterligare åtgärder kommer att betala för att reparera en bil eller ens byta ut den om den får allvarliga skador eller blir stulen. Eftersom denna politik betalar ut till aktuell bil värde, rekommenderar Federal Citizen Information Center som ägare av äldre bilar avgöra om dessa alternativ är värt att betala.
Fråga om rabatter

Fråga agenten bilförsäkring om rabatter. Studentrabatter inkluderar en rabatt för bra betyg eller köra bil på en skola flera hundra miles away från elevens hem. En student kan också vara berättigade till en låg körsträcka rabatt. Äldre förare kan vara berättigade till rabatter, som inkluderar den mogna föraren kredit och en defensiv körning rabatt, enligt staten Illinois.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93903.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.