Hur man får betalt för den minskade andrahandsvärde på din Wrecked Automobile

Försäkringsbolagen vill betala minsta möjliga för en fordran. De kommer inte att nämna den minskade värdet på din havererade bil om deras klient var fel. De kommer bara vill betala för de minsta reparationer av skador på ditt fordon. Och du kommer att tycka det är bra och gå på god väg utan att veta att du har blivit lurad royally av försäkringsbolaget. En värdenedgång betalning innebär att företaget betalar du för skillnaden i bilens värde dagen före olyckan och dagen efter varje reparation. Konceptet medger att en kraftigt skadad bil som har reparerats helt enkelt inte har samma andrahandsvärde som en oskadad bil kan ha. Här är hur man samlar det minskade värdet på din bil att försäkringsbolaget inte vill betala dig. Instruktioner
1

värdenedgång skapas av olyckan. Det är skillnaden en kund betalar för en unwrecked bil i stället för en som har varit i en olycka och bestående skador och lagats.
2 p Om du går till ditt eget försäkringsbolag för en olycka där den andra personen har begått ett fel, kommer dina priser inte gå upp. Pengarna kommer från deras försäkringsbolag, inte din. Addera 3 p Om olyckan var någon annans fel, är ditt påstående en tredje parts anspråk. Om olyckan var ditt fel, kan ditt eget försäkringsbolag betalar inte värdenedgång påståenden. Se din politik för detaljer.
4 p Om du vill få betalt för värdeminskning på din bil, måste du tillhandahålla dokumentation som korrekt information din värdenedgång. Externa företag kommer att förhandla om minskade värde fordran för dig. Leta efter en advokat auto hävdar företaget som kommer att hantera hela processen med licensierade justerare och advokater på personal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93815.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.