Bilförsäkring Gränser

Varje bil försäkring har sina gränser, med försäkringstagare som köpte försäkringen bestämma flesta begränsningar. Medan stater och finansbolag som minimigränser, konstruerar varje försäkringstagare ett paket av försäkringar med gränser som han är bekväm med. Funktion

Begränsningar bilförsäkring tillåter försäkringstagarna att spara pengar genom att sänka gränser för rättsliga krav och för att säkra ett bättre skydd genom höjda gränser. Högre politiska gränser ökar politiska kostnaderna, men kan stänga finansiell fönstret ansvar beror på oförutsedda händelser, däribland flera fordon kollisioner och kollisioner med oförsäkrade bilister.
Numeriska gränser

faktiska ekonomiska gränserna för en försäkring uttrycks i tre nummer. Detta gäller både skuld partiet samt de omfattande och kollision segment. De tre siffrorna, som in $ 15.000 /$ 30.000 /# 15.000 (eller 15/30/15) representerar kroppsskada gräns per person, gränsen per olycka och skador på egendom gräns per incident respektive.

Finansiering Gränser

Vid köp eller leasing av en bil, är drivrutiner som krävs för att upprätthålla en fullständig täckning politik. Gränserna för politiken måste vara tillräcklig för att täcka hela kostnaden för fordonet i syfte att skydda finans bolagets finansiella säkerheter.
Statliga Gränser

Medan vissa stater tillåter förare att betala kontant i samband med olyckor, tjänar en grundläggande ansvarsförsäkring politik i samma syfte och är standard för de flesta stater. Den lägsta gränsen för grundläggande ansvar täckning varierar från stat till stat, men är utformad för att täcka det minsta genomsnittliga ekonomiska förluster i ett fordon-till-fordon kollision, som i allmänhet är 15/30/15.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93943.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.