Varför finns försäkringar priser Högre för förare i åldern 15 & 30?

Den amerikanska Centers for Disease Control and Prevention 2002 rapporterade $ 26000000000 som den totala kostnaden för medicinska påståenden om skador på förare i åldern 15 och 25 . Försäkring aktuarier har granskat statistiken och fastställt att priserna för yngre förare måste vara betydligt högre än för äldre vuxna på grund av de risker de medför på vägen. Oerfarenhet

Oerfarna förare orsakar olyckor. De är ovana att hantera ogynnsamma väder-och körförhållanden. Det kan ta år av körning att utveckla gott omdöme i riskfyllda körsituationer.
Kön

Unga manliga förare i allmänhet betala högre priser än sina kvinnliga motsvarigheter. Statistiskt sett fler olyckor råkar unga manliga förare.
Hastighet
p Det är en spännande för tonåringar att få bakom ratten för första gången. Den oundvikliga frestelsen kommer tillsammans att visa upp sina fordon, eventuellt racing vänner. Detta ökar kraftigt sin chans att bli inblandad i en olycka.
Sätt att minska priser
p Det finns saker som kan göras för att minska försäkringspremier för unga förare. De kan använda eller köpa en billigare och säkrare fordon. De kan ta förarens utbildning. Dessa medför i allmänhet rabatt på premien. Vissa företag ger även en "bra-studentrabatt" för dem som tjänar bra betyg.
Jämför priser

Medan alla försäkringsbolag tar ut högre priser för unga förare, det finns skillnader mellan bärare. Shoppa runt för bästa möjliga resultat. Vissa företag gör fler rabatter för unga förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93816.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.