Typer av Bilförsäkringar i Kalifornien

Kalifornien lag kräver att alla förare köper försäkring för varje privat personbil som körs på väg. Innan du registrerar ett fordon med California Department of Motor Vehicles (DMV), försäkringsbevis krävs. Förare måste köpa en försäkring som täcker en minst $ 15.000 av kroppsskada per person, upp till $ 30.000 för kroppsskada per olycka och $ 5000 för sakskador. Kalifornien förare utan försäkring kan räkna med att betala böter och eventuellt ha sin licens tillfälligt. Ansvar Bilförsäkring

Ansvar bilförsäkring täcker egendomsskada och kroppsskada av övriga parter under en olycka. Denna typ av försäkring är det mest billig form av täckning och täcker inte skador eller skador på den person på fel. Ansvarsförsäkring är den grundläggande formen av försäkring som krävs av delstaten Kalifornien att juridiskt driva ett fordon på vägen. Ansvar kan köpas som en "Kombinerad enda gräns" politik, som kombinerar både kroppsskada och egendom uppgår skada varandra, eller en "Split Limit" politik, som täcker skador och skada sig.
Collision Car Försäkring

Kollision försäkring hjälper till att skydda enskilda personer i någon typ av kollision som kan uppstå. Kollisioner som träffar ett djur, kan lyktstolpe, person eller annat fordon omfattas av denna typ av bilförsäkring. Denna försäkring är inte skyldig Kalifornisk lag, men det kan krävas av banker eller finansbolag om fordonet har köpts från en återförsäljare eller leasas. Kollision försäkring betalar för skador som gjorts på fordonet vid en olycka på grund av fel av föraren. Fordon kan repareras upp till marknadsvärdet uppgår efter den avdragsgilla har betalats.
Omfattande bilförsäkring

Omfattande bilförsäkring hjälper till att betala för fordon skadestånd orsakats av en naturkatastrof, brand eller skadegörelse. Denna försäkring, som är också frivilligt, hjälper till att betala för skador som uppstår förskyllan ägaren. Omfattande försäkring hjälper till att täcka de finansiella kostnaderna för att reparera fordon, upp till sitt marknadsvärde. Även denna försäkring är frivillig, leasing fordonsägare som har finansierat en bil från en återförsäljare eller kan krävas för att uppnå denna typ av försäkring.
Full täckning försäkring

Full täckning bilförsäkring är en kombination av skuld, kollision och omfattande försäkring inom ett politikområde. De flesta ägare av nya eller leasade fordon är skyldiga att köpa full täckning försäkring för att helt täcka de finansiella kostnaderna av fordonet i händelse av en olycka. Även dyrare än ansvar, täcker denna form av försäkring fordonets ägare, tredje man och egendom i någon typ av olycka eller no-fault situation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93958.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.