Så att jämföra priser för bilförsäkring

För att få en insurance, besöka leverantörernas webbplatser eller ringa deras kontor. Utbilda dig på alla de rabatter som finns och bestämma den information som du bör ge till dessa företag för att få den bästa citat. Typer

Ansök om offerter från nationellt baserade försäkringsgivare utan närvaro i din stad som Geico, Progressive eller Unitrin Direct. Också kontakta lokala medel såsom State Farm, Allstate eller Liberty Mutual eller kolla med en lokal mäklare byrå som kommer att handla om en politik för din räkning. Ring eller besök varje operatörens webbplats.
Överväganden

Ge korrekt information för en insurance. Innan du begär en offert, känner bilens identifieringsnummer, år, märke och modell. Ta reda på datum för alla biljetter som du har fått, de prickar på körkortet och datum för varje defensiv förare eller utbildning kurs. Dessa kurser kvalificera ofta för rabatter. Du kommer också att leverera ditt körkort nummer och den sträcka du kör årligen, bestäms av din veckovis pendla till och från arbetet.
Rabatter

emot en rabatt på din politik för någon eller alla av följande skäl: god kredit, flera bilar på en policy, en högskoleexamen, är gift eller bostad. Vissa försäkringsbolag rabatt även din försäkring om du prenumererar på en viss tidskrift. Ring för att fråga om eventuella rabatter gäller för dig och för att säkerställa korrekta citering för dina jämförelser.
Täckning

Jämför offerter med samma självrisker, täckning och begränsningar från alla företag . Alla stater mandat en minsta ansvar politik, som bara täcker skador på andra personer eller egendom, men vissa försäkringsbolag anser att täckningen är för lågt.

Du kan också jämföra heltäckande, som täcker skador på din bil från en agerar av naturen, såsom att slå ett rådjur eller skador från en hagelstorm, eller en kollision politik, som täcker din bil i någon typ av olycka, även om du är på fel. Kollision försäkring är också känd som full täckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93962.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.