Hur man målar baklyktor Black

Måla dina bakljus svart att förbättra utseendet på din bil. Vid målning bakljus, är det viktigt att komma ihåg att de inte är målade för mörkt, eftersom detta kommer att störa synligheten av bilen till mötande trafik nattetid. Du kan göra dina bakljus tonade på ett säkert sätt med hjälp av genomskinligt svart sprayfärg. Det är bättre att ta bort bakljus ur bilen innan målning så att toning materialet inte sprids till bilen, vilket skadar den faktiska billack. Saker du behöver
svart toning måla
Skruvmejsel
Maskeringstejp
Tidningar
alkohol eller tvål och vatten
thinner eller nagellack remover
Visa mer Instruktioner
1

Avlägsna baklyktor från bilen ram. Även om du kan måla bakljuset samtidigt bifogas, riskerar detta att färgen når andra delar av bilen. Skruva loss bakljusen med en skruvmejsel. Beroende på vilken typ av fordon, kan det finnas mer än en skruv som håller bakljusen på plats, inklusive vissa flikar som passar ljuset ordentligt på ramen. Applicera maskeringstejp cirka fyra till sex inches tjock runt ramen av bakljuset om du planerar att sprayfärg det medan fäst undvika att få färg på bilen.
2

Rengör ytan på bakljus noggrant med alkohol eller tvål och vatten. Placera baklyktor på en plan och jämn yta mot en vägg och täcka väggen med tidningar för att undvika att få färg på dem. Addera 3

Skaka svart toning sprayburk väl och börjar spruta jämnt över ytan av ljuset. Det finns olika svarta genomskinliga nyanser som finns, såsom Foliotec eller Nite Shade, som kan hittas på de flesta auto butiker. Vissa hobby butiker bär också sprayfärg, såsom Testor och Modell Master.
4

Spray färgen jämnt och samtidigt hålla ett avstånd på cirka sex inches. Detta är viktigt eftersom om färgen sprutas från ett kort avstånd, kan det droppa och förstöra bakljuset. Den första beläggningen måste vara mycket tunn. Börja besprutning från ena änden av svansen ljus samtidigt hålla avstånd av cirka sex inches och långsamt nå den andra sidan. Spray förbi slutar en bit att se till att den täcker hörnen ordentligt.
5

Vänta 20 till 30 minuter för att låta färgen torka och upprepa samma process 07:57 gånger beroende på mängden av kappor du vill. Ju mörkare du vill att dina tänder, desto fler rockar du behöver. Om bakljusen är fortfarande kopplad till bilen, kan du testa dem för att se hur de ser ut med den nya färgen när de är påslagna.
6

Låt sista skiktet torka i 30 minuter och applicera sedan ett lager klarlack emalj att skydda tonade färgen. Lacken emaljen är också tillgänglig från en automatisk butik. Det är bäst att köpa en emalj med ultraviolett skydd för att skydda lacken från solens strålar. Applicera ett eller två lager jämnt och låt den torka i sex till sju timmar och sedan ersätta baklyktor tillbaka på bilen ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91864.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.