Hur Anpassa Auto Interiors

Som den plats du förmodligen spendera mycket av din tid, är bilens interiör en viktig del av ditt liv. Anpassa interiören är ett bra sätt att göra det ännu mer beboelig för den dagliga pendla. Eller kanske du har en show bil som du vill sticka ut från mängden. Oavsett anledning, anpassa din bil interiör är en tillfredsställande projekt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Skruvmejslar
Spray-on lim
Visa fler instruktioner
1

Installera en eftermarknad ratt. Ratt adaptrar finns för de flesta fordon. Helt enkelt ta bort din gamla hjulet genom att ta bort muttern som håller den på och sedan installera adaptern och nya hjul.
2

Installera en ny legering växelspaksknopp, stöveln läder skift och borrade pedaler alu för att göra din nytt hjul. Växelspaksknoppar antingen skruva fast på växelspaken eller hålls med låsskruvar. Alu pedaler kan skruvas in genom att borra hål i lager pedaler eller kan klämmas på.
3

Ersätt den ursprungliga golvmattor med egna mattor som har tillverkarens logo präglat på dem. Du kan också byta ut mattan med en anpassad-färgad matta eller ha en egen matta gjord av en tapetserarverkstan, med befintlig mattan som mall. Limma mattan ner med mattan lim.
4

Ta bort lager sätena och installera en uppsättning eftermarknads skålade säten (se Resources 2). Detta är en annan populär modifiering som är också relativt lätt att åstadkomma. Helt enkelt skruva isär dina lager säten, vanligtvis hålls i med fyra stora bultar, och sedan installera de nya sätena och adaptrar.
5

Installera en störtbåge. Om du menar allvar med att köra, installera en störtbåge i baksätet område av ditt fordon är ett bra komplement. Inte bara det ser coolt, men det är en önskvärd säkerhetsfunktion. Detta kräver oftast att hål borras i chassit och bör installeras av en professionell butik.
6

Byt dörrpanelerna och headliner med egna paneler (se Resurser 3). Installera en uppsättning av två toner eller färgkodade invändiga paneler är en annan stor uppgradering. De flesta dörrpaneler kan enkelt dras bort från dörren och hålls kvar med clips. Headliners är mer komplicerade att installera och kräver ofta avlägsnandet av de främre och bakre fönstren. Detta bör göras av en professionell butik.
7

Uppgradera trim runt stereon, spårvidd kluster och andra områden med kolfiber eller aluminium trim. Mest fabriken trim är relativt billig-ser för att hålla kostnaderna nere, så att ersätta den med en mer high-end material är en annan stor skräddarsy trick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91738.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.