Hur du använder Chameleon Paint

Chameleon färg för fordon använder en vanlig baslack /mellanbeläggning /klarlack målning process som, samtidigt som den kräver vård under utarbetande, är inte alltför svårt att tillämpa. Chameleon måla är också känd som tri-color färg, tack vare dess förmåga att verka som flera olika färger, beroende på vilket håll färgen betraktas från. Denna typ av färg används flitigt på egna fordon, som en accent eller som en komplett färg jobb. Saker du behöver
HVLP sprutpistol
Wax och fett remover
Rena trasor
Grey fordonsindustrin instegsskydd Mattor
Tack dukar
Visa fler instruktioner
1

Ställ in HVLP sprutpistol i förberedelse för målning. Ratten ligger precis ovanför bandet av tummen och pekfingret, när du håller pistolen, är lufttrycket ventilen. Ställ den här ventilen till dess halvvägs. Justera ventilen vid basen av handtaget av sprutpistolen tills manometern läser 20 pounds per square inch. Ställ ratten på sidan av pistolen hela vägen till vänster. Detta öppnar upp spraymönstret dess bredaste punkt. Justera ratten ovanför lufttrycket ventilen till dess halvvägs. Denna knopp styr mängden vätska tillåts genom spetsen på pistolen när man trycker på avtryckaren.
2

Rengör ytan du målar med vax och fett remover och två rena trasor. Applicera vaxet och fett remover till en trasa, torka av ytan och sedan torka vax och fett remover från ytan med torr trasa.
3

putsa med en grå bil scratch pad. Du behöver inte trycka hårt för pad för att producera en adekvat scuffed yta. Ytterst är målet att helt enkelt ta bort alla spår av en glansig yta före målning.
4

Rengör ytan igen med hjälp av vax och fett remover och två trasor, en för att applicera vax och fett remover, och en torr trasa för att torka bort det igen.
5

Applicera baslack för kameleonten färg på den preparerade ytan med HVLP sprutpistol. Applicera två lager av bas, göra vissa att överlappa din spruta för att undvika uppkomsten av linjer i färgen. Låt baslack torka enligt färgen tillverkarens specifikationer innan kameleonten mid-coat.
6

Rengör ytan av den torkade basbeläggningen med en klibbduk. Undvik att trycka klibbduk mot färgen, dock. Trasan fungerar bäst när det är lätt borstad över ytan som ska målas. Varje tryck på trasan kan resultera i en fördärvades lack.
7

Applicera kameleont mid-coat över baslack med två lager färg med hjälp av HVLP sprutpistol. Två lager ger tillräcklig täckning och djup till kameleont färg, samtidigt som man undviker risken för att ha alltför många lager färg på ytan, vilket kan leda till sprickor. Låt mid-coat att torka enligt färgtillverkaren specifikationer före ansökan finalen klar topplack till ytan.
8

Spraya ytan som målas med två till tre lager av tydlig täckfärg. Använd medeltunga rockar till fullo kapsla in och ge djup till färgen, medan samtidigt ge dig själv tillräckligt klarlack att slipa ner för polering utan att bryta igenom till kameleonten mid-coat. Låt tydlig täckfärg härda helt innan våtslipning och polering. Om du inte har tillgång till en sluten-atmosfär måla monter, att minst 24 timmars torktid innan slipning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92311.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.