Hur att reparera skadade Chrome Wheels

Användningen av starka kemikalier, såsom fix-a-platta produkter, kan allvarligt skada dina krom hjul. Kemikalierna kan orsaka hjulen att försämras och lämna krom gulaktigt och peeling. Om detta sker på basen av hjulet där däcket vilar, kan försämringen medföra att däcket förlora lufttryck. Den enda permanenta lösningen till dessa skador är att ha hjulen åter kromade vilket kan bli en dyr process. Däremot kan avlägsna överskott gulaktigt och peeling krom från hjulen och sedan försegla hjulen med en speciell sealer köpa dig lite tid tills du har råd eller har tid att ta itu med re-förkromning. Saker du behöver
Stiff stålborste
däckavtagare
Silikon hjul sealer
Visa fler instruktioner
1

bort däcket från krom hjul med hjälp av en däckavtagare. Du behöver erfarenhet och utbildning för att göra detta eftersom det är mycket lätt att skada däcket. Om du är osäker på om du lyckas ta bort däcket, ta den till en däckverkstad och ha en professionell ta bort det.
2

Använd en styv stålborste för att skrapa bort all lös och peeling krom . Var uppmärksam på fälgen och basen där däcket sitter. Du vill att denna del av hjulet ska gå så smidigt som möjligt.
3

Spray en silikon hjul sealer hela hjulet. Detta kommer att bidra till att bromsa försämringen processen och förhindra ytterligare peeling. Silikon hjul tätningsmedel kan köpas på de flesta bildelar butiker.
4

Ta din förseglade hjulet till en däckverkstad och har en professionell Sätt tillbaka däcket och hjul. De kommer att behöva balansera däck och fälg för att säkerställa att den är redo för motorvägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91747.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.