Tips om Lexan Vindskydd Race Car

Lexan vindrutor har varit känd som en stapelvara för de senaste 15 åren, inte bara för racing bil entusiaster, men för människor som vill uppleva en hög kvalitet, lågt underhåll vindruta. De polycarbonated vindskydd kommer att släppa vikten på din racing bil genom halva vikten av vanligt glas, att få stor fördel på banan. Okrossbart, reptåligt och kemikalieresistent, Lexan vindrutor ger dig det bästa inom optisk klarhet och säkerhet. Rengör Dina Lexan Vindruta

Lexan polycarbonated vindrutor behöver särskild vård och behandling för optimal prestanda på tävlingsbanan. Du kan använda någon tydlig rengöringsspray fönster eller tvål och vatten för att torka bort smuts och skräp. Undvik alkohol-baserade eller high-petroleum rengöringsmedel, eftersom dessa kan orsaka stora skador.
P Om du har extra skydd till din Lexan vindrutan genom att lägga en skyddande film eller plastskikt, kommer det skydda mot insekter och gropar. Det kan omedelbart bort för ett mycket enkelt sätt att hålla vindrutan ren. En anti-fog behandling hjälper det under alla typer av väderförhållanden.
Installerar en Lexan vindruta


Någon professionell vindrutan och auto glas installatör, såsom Pro Glass kan installera Lexan vindrutan för dig. Om du är mer av en gör-det-själv typ av person, är några tips och instruktioner medföljer köpet av din Lexan vindrutan. När du tar bort din gamla vindrutan från fordonet, ryggen tejp och måla den inre vindruteramen. Ta din tid spåra din ram på Lexan arket, och se till att noggrant montera ramen. En tunn sträng silikon runt ramen kommer att ställa fönstret.
Lexan Funktioner

Lexan racing vindrutan är halva vikten av vanligt glas, 250 gånger mer slagtålig och kan stoppa en kula, vilket gör det till ett populärt val för pansarfordon. Den sprider vattnet naturligt, så användning för vindrutetorkarna är minimal. Sammantaget gör Lexan fordonet lättare och säkrare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91863.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.