Hur man installerar Strobe Lights

Strobe lampor är mycket uppskattade i både vetenskapliga och industriella applikationer . De drar omedelbar uppmärksamhet till utryckningsfordon på vägen , skapa effekter liknar blixtar i teatrar och skapa en illusion av slow motion på nattklubbar . Processen att installera strobe lampor , oavsett om ett fordon eller i en byggnad , är okomplicerad , främst kräver lite koncentration och några material som tillhandahålls av blixtljus tillverkaren . Saker du behöver
borrkrona
Strobe lampor
Skruvar ( tillhandahålls av tillverkaren )
Visa fler instruktioner
1

Markera de platser där du vill installera din strobe lampor . Installera dem bort från alla platser där de kunde lätt brytas , skadad eller fördrivits .
2

Borra hål med en borr , i de platser där du behöver för att installera ditt ljus . Borra hål mindre i diameter än diametern på dina skruvar .
3

Följ protokollet tillhandahålls av blixtljus tillverkaren att installera strobe lampor . Thread skruvar , som tillhandahålls av blixtljus tillverkaren , genom hålen i strobe lampor . Använd en skruvmejsel för att dra åt skruvarna i hålen på väggen .
4

Plug i strobe ljus nära ett överspänningsskydd eller strömbrytare .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92194.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.