Hur man utformar en Job Billack

"Body färg är där vi kan förkroppsliga vår image. Vi kan föreställa vår dröm lätt där, "enligt Ayaka Go, en bil färg design specialist. Utforma jobbet utomhusfärg på en bil tillåter ägaren att helt anpassa och skräddarsy bilden hon projekt genom hennes bilens lack. Det finns ett oändligt antal mönster och färgkombinationer som kan målas på en bil. Det finns ingen anledning att ha en bil med en lack som är en exakt kopia av en annan. Saker du behöver
Notebook tygprover
Paint
Computer
Printer
Visa fler instruktioner
1 bilder

färgen på bilar med paint jobb som du liknande. Du kan också samla bilder av fordon, inklusive lastbilar och motorcyklar, med anpassad färg jobb som du gillar. Ta bilder på bilen visar och söka på internet för galleriet Car Club bilderna.
2

Ordna alla bilder i en anteckningsbok. Forskning de faktiska FÄRGER som användes och färgrutor order av färgen om det finns.
3

Skissa din bil på ett papper eller ta en digital bild av ditt fordon. Ladda bilden till en dator.
4

Öppna bilden i ett fotoredigeringsprogram eller ritprogram, eller ladda upp en bild som är liknande i form till bilens kropp i en online bil anpassning program som Skapa en ritt eller Nascar Paint Booth.
5

testa olika mönster och färg färgkombinationer som du sparat i din anteckningsbok i datorprogram eller bil anpassning programmet på din bil. När du arbetar i fotoredigeringsprogram eller ritprogram, helt enkelt använda fri form-verktyget i färg eller marque verktyg i Photoshop för att beskriva designen eller kopiera färgen och klistra in den på bilden av din bil. Skriv ut eller hand skiss din favorit design.
6

Rådgör med en autobody måla professionell angående lack som du har designat. Vissa yrkesmän skapar lack digitalt innan du har den målad se till att färg jobb är perfekt. Eller beställa tygprover och måla ett prov på någon metall eller en modell själv-testa den i olika utomhusbelysning eller show belysning-innan du begår till lack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91803.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.