Hur att designa din egen lastbil Dekaler

Designa din egen lastbil dekalen är ett roligt och unikt sätt att marknadsföra ditt företag, eller helt enkelt för att visa din kreativitet medan du kör. Online företag som Edcal och Decal uppfart kan du ladda upp din egen design och anpassa färger, teckensnitt, stil och storlek för din nya dekalen. Se Resurser för webbplatser. Priserna varierar beroende på storlek och avsedd plats för dekal på din bil. Instruktioner
1

gå till företagets hemsida och klicka på "Anpassa dekalen" - eller en liknande formulerad - alternativet. Vissa företag kräver att du välja om din dekal kommer att vara för bakluckan, bakrutan eller på sidan av din lastbil. Val av plats kan påverka priset.
2

Välj storlek för din egen dekal. Tänk på att prishöjningar med dekal storlek. Storleken ska vara relativ till platsen. Ett index-kort-sized dekal, till exempel, kommer inte att vara synligt eller effektiv mot hela sidan av din lastbil. Bläddra i färdig dekal galleriet för att se hur vissa storlekar visas på olika lastbilar platser.
3

Skriv din text i angivna fält och välja teckensnitt. Återigen, överväga effekten av limning. En baklucka dekal med tre rader text, till exempel, är för text-tung för ett trångt utrymme. Om du designar en dekal för ditt företag lastbil, stick med en konventionell typsnitt i motsats till en cartoonish en. Om du väljer en ovanlig eller icke-standard typsnitt, bör det lämpar sig för ditt företag specialitet. Till exempel är en bubbla teckensnitt som lämpar sig för ett barnkalas planering företag.
4

Color din dekal text eller design. Tänk på färgen på din lastbil innan du gör ditt val. Svarta bokstäver på en marinblå lastbilen kommer att bli nästan osynlig och ett slöseri med pengar.
5

Lägg effekter. Bestäm om du vill ha skuggning eller understryker på din text. Undvik att använda effekter om du har mer än en textrad. Tre rader med skuggade, understruken och kursiv bokstäver kommer att skapa en kaotisk och slarvig dekal.
6

Vänta på din offert och bevis. De flesta företag kommer att skicka dig en offert inom några dagar, om inte en omedelbar uppskattning på webbplatsen. Begär ett prov eller prototyp dekal om tillämpligt så att du kan försäkra dig datorgenererad designen översätter korrekt till vinyl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91889.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.