DIY Custom Van

Anpassade skåpbilar gör comeback (de var mycket populär på 70-talet och 80-talen). Vans erbjuder mer utrymme och potential om du vill ha en one-of-a-kind fordon för cruising runt stan eller ens i hela USA. Den korrekta termen för van entusiaster är "Vanners," som liknar muskel-bil aficionados: De träffas och visa upp sina skåpbilar för troféer och roliga. Det yttre

Börja skräddarsy genom modifiering av utsidan av van. Först kommer du vill tänka på att måla din van. Du kan antingen gå med en tvåtons-lack som kommer att dra uppmärksamhet eller om du vill anpassa med pinstriping och väggmålningar, kommer du vill måla van en solid färg, vilket ger en slät duk för din bil konsten.

Du kanske vill titta på tillbehör som gör din van sticker ut. Du kan köpa fotsteg, vakter grill, dimljus och anpassade hjul (butik för hjul som belyser färgsättning du har valt för van).
Interiör
< p> förnyandet av inredningen kräver fantasi-du förmodligen behöva riva ut hela inredningen så att du har en frisk skal till att börja med. Efter att ha tagit ut sätena, väggpaneler och mattor, vill du köra alla dina kablar för dina högtalare eller bakre underhållningssystem innan du börjar lägga till nya väggpaneler och mattor.

Tänk på utrymme du har att arbeta med och vad du vill att insidan ska se ut. Handla därmed för alla matchande accessoarer du vill för insidan av van. Du behöver grunderna såsom kaptenens stolar, matta och plywood för väggpaneler.
Shopping

Handla för din van idéer på skroten först. Det finns många skåpbilar och lastbilar där som du kan välja och vraka mellan för yttre och inre delar. Om du anpassar din van för resor, kanske du vill överväga att titta igenom en traktor-trailer skroten. Dessa lastbilar för fjärrtrafik har sliprar installerat i dem, inre delar såsom skåp, gardiner, krom och sova komponenter kan eftermonteras på att installeras i din egen skåpbil

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91758.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.