Hur du sätter en lastbil in en Cabriolet

Ta bort taket från en lastbil är ett projekt bäst avgörs customizers väl insatt inte bara i bilindustrin kaross och måleri, men de som också har tillgång till fordon som inte används för daglig körning. Icke-fabriken suffletter tenderar att läcka ut när det regnar, och är notoriskt svåra att förbereda sig på rätt sätt. Med detta sagt, är det också en av de coolaste uppgraderingar du kan åstadkomma på din lastbil, och säkerligen den mest visuellt slående. Saker du behöver
tigersåg med skärande blad
MIG svetsare
Rotary metall grinder
Svetshjälm
Svetsning handskar
Wax penna
Suffletten kit

Visa mer instruktioner Review bort Truck Hard Top
1

Haka loss batteriet från trucken, och sedan öppna båda dörrarna. Avlägsna förseglingen gummiluckan och inredning. Ta trucken säten, mattor, mittkonsolen och headliner, och sedan rulla dörren fönstren hela vägen ner.
2

Markera de punkter där du kommer att skära upp med ett vax penna. Undvik att försöka skära in i bakrutan. Istället, markera en punkt två inches under glaset. På vindrutan, mäter två inches från glaset för att göra din del. Undvik att skada toppen eftersom detta kommer att vara till nytta för att skapa en hardtop senare om du vill.
3

Använd tigersåg för att klippa längs de markerade linjerna. Klipp långsamt och undvika att låta bladet avvika från den linjen. Skär den bakre väggen först från passagerardörren till förardörren, och sedan skära bort den övre delen på samma sätt, var noga med att undvika att bryta vindruteglaset.
4

Ställ bort toppen åt sidan . Ingår i kitet hittar du två långa bitar av stål. Dessa är de lock som ska svetsas på truckens skurna sektioner att locket från hålen. Häftsvets dessa på plats.
5

Skär bort varje dörr rygg glas kanal och sedan den övre kanalen. Ingår i satsen, kommer du hitta det patch stycken för dessa hål. Häftsvets dem på plats. Addera Weld Patch Panels
6

Svetsa patchpaneler på plats helt, och undvika att låta metallen varp. Städa upp svetsarna med en roterande metall grinder att jämna ut panelerna.
7

Använd spackel för att jämna ut alla låga punkter, och sedan spraya lappade hål med primer. Måla dem att matcha lastbilen måla.
8

Installera truckens mjuka suffletten genom att först installera knappen snäpper över baksidan av hytten, och sedan installera snaps längs vindrutan.

9

tillbaka lucktätningen, skära bort gummit på toppen av dörren och i överdelen av vindrutan.
10

Installera den nya suffletten för att slutföra installationen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92155.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.