Hur sänka en 67-72 Chevy Truck

Installera en sänkningssats på en tidig modell Chevrolet C10 är en av de snabbaste och enklaste sätten att lägga till en modern klassisk look till din lastbil. Den bästa anläggning för dessa lastbilar är den vanliga spindeln /blockera sänka metoden, även kallad statisk droppe, vilket innebär att uppskov inte kan justeras, som man kunde med en luftfjädring setup. Den statiska droppe är mycket mer ekonomiskt, och tar mindre tid att installera. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
rörtång
Spetstång
Liten platt skruvmejsel
1/2-tums enhet socket set
Bakvagn sänka block
Front suspension sänkning spindlar
Visa fler instruktioner
1

Palla upp trucken och stödja ram med pallbockar. Använd rörtång för att ta bort de främre och bakre hjulen från bilen, ställ sedan in de hjul och däck åt sidan.
2

Undersök bakvagnen på lastbilen. Arching under ramen är bladfjädrarna. Axeln är bultad till bladfjädrarna med två bojor på varje sida. Bojor är monterade ovanpå axeln, genom en monteringsplatta på bladfjädrarna, sedan säkrade från under bladfjädrarna med fyra muttrar. Addera 3

Stöd bakaxel lastbil med en pallbock, sedan använda hylsnyckel för att ta bort bultarna som fäster bojor till bladfjädrarna och axeln. Ta bojor och kasta dem. Suspensionen sänka blocket kit innehåller nya bojor.
4

Palla upp bakaxeln på lastbilen tills du kan glida en sänkning kvarter mellan axeln och bladfjädrar. Installera den nya bojor över toppen av axeln, ner förbi sänkning blocket, sedan genom monteringsplattan på bladfjädrar. Säkra bojor på plats med hjälp av muttrarna som medföljer satsen. Installation av sänkningen blocken är densamma på både förar-och passagerarsidan av bilen.
Installera Front Sänkning Spindlar
5

Undersök framvagnen. Mot dig är det trumbroms. Vid klockan 12, kommer du att se den övre länkarm som fäster uppskov till ramen av lastbilen, liksom den övre kulleden mutter. Vid klockan sex läget, kommer du att se den nedre styrarmen och nedre kulleden mutter. Mot framför lastbilen, hittar du styrlänkaget bult till styrarmen på spindeln.
6

Dra trumbroms bort av bromsbackarna. Du behöver inte verktyg för detta steg. Inne i bromstrumman, hittar du fjädrarna för bromsbackarna och bultarna som håller trumplattan bromsen stöd till spindeln. I centrum av bromsen är hjulnavet, täckt med ett metallock. Använd ett par nål nosed tång för att demontera fjädrarna för bromsbackarna, ta sedan bort bromsbackarna.
7

unbolt bromstrumman fästplattan från spindeln och ta bort den från runt hjulnavet. Använd en liten skruvmejsel för att bända bort metallhöljet på hjulnavet och exponera muttern belägna inom. Använd en hylsnyckel för att ta bort muttern som håller hjulnavet på plats, dra sedan hjulnavet bort av beståndet spindeln.
8

Stötta den nedre länkarmen med domkraften, sedan bort bulten som håller styrlänkaget till styrarmen på spindeln. Låt styrlänkaget hänga fritt. Unbolt övre kulleden, då den nedre kulleden. Skjut upp med händerna på de övre bärarmarna att frigöra lager spindeln från kontrollgrupperna.
9

Installera det nya spindel droppe upphängning i de övre och undre länkarmar som stockarna spindeln var monterad. Ersätt de övre och undre muttrarna kulleden, sedan installera styrlänkaget i styrarmen av ersättande spindeln och fäst den med en skruv. Rekonstruera hjulnavet och trumbromsar. Förfarandet för att ersätta truckens spindeln är densamma på både förar-och passagerarsidan. Byt lastbilens hjul och däck, sedan sänka lastbil till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92256.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.