Hur man tar bort rost skala från A Gas Tank Interior

Rost kan påverka varje del av ett fordon, och när den träffar bensintanken, kan du ha några stora problem. Om rostig metall går in i bränslesystemet, kan det förstöra bränsle filter, pumpar och även själva motorn. Ta bort rost skala från inuti tanken tar några udda taktik, men du kan göra arbetet på en eftermiddag. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och uttag
Flathead skruvmejsel
2-fot långa kedja
Metal tvätta jämförelsetjänsten Etsning jämförelsetjänsten Gas tank tätning kit

Visa fler instruktioner
1

unbolt bensintanken från den bakre delen av bilen med 3/8-tums Ratchet för remmar och en platt skruvmejsel för slangarna. Om det fortfarande finns bränsle i tanken, häll det i en gas kan eller släng bort den.
2

Placera kedjan inuti bensintanken, och plocka upp den för att skaka den. Kedjan studsar runt på insidan av gastank kommer lossa flagnande rost från insidan av tanken, vilket kommer att få lösa saker ur vägen. Addera 3

Häll ut flagnande rost skala att kedjan lossnade från tanken och ta bort kedjan.
4

Häll produkten metall tvätta i tanken. Detta kommer att rensa upp ytan på tanken och förbereda den för etsning. Twist tanken runt så att produkten kan belägga alla ytor. Häll ut eventuellt överskott metall tvätt.
5

Häll etsning produkten i tanken och låt det fungera. Du vill vrida tanken runt så att produkten kan belägga alla ytor.
6

Häll sealer bensintank i tanken, och rulla tanken runt så sealer kan kontakta alla ytor. Detta kommer att belägga insidan av tanken och låt det stanna rost-fri för en lång tid.
7

Låt gastankstätningen att torka enligt anvisningarna på förpackningen. Då tanken är redo att användas igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91802.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.