Hur man syr en broderad patch på en läder bilbarnstol

Anpassa läder bilsäten kan lätt åstadkommas genom att tillsätta en broderad patch. Välj en patch som representerar dina intressen, såsom ett hästhuvud, golfklubbor eller fotboll. Du kan också visa ditt team eller skola lojalitet genom att plocka en broderad patch som representerar en professionell sport team eller din favorit universitet. Sy en broderad patch på en läder bilstol kräver inte mycket i vägen för sömnad skicklighet. Men rätt nål och tråd är viktiga. Saker du behöver
Craft lim
Maskeringstejp ruler
Kraftiga vaxad tråd
Sax
Böjda nålar
Visa mer Instruktioner

1

Ansök hantverk lim till mitten av broderade lappar och placera den på lädret bilbarnstol. Placera små bitar av maskeringstejp på toppen och botten av plåstret för att hålla den på plats tills de torkar hantverk lim. Limmet kommer hjälpa till att hålla plåstret på plats medan du syr den. Låt limmet torka helt innan du börjar sy plåstret.
2

Åtgärd 18 inches av tunga vaxad tråd som är färgkoordinerade till kanten av broderade lappar. Klipp av tråden och trä den genom den krökta nålen. Knot ena änden.
3

Ange baksidan av broderade lappar med nålspetsen och dra igenom till framsidan. Detta kommer att placera knuten bakom plåstret och utom synhåll.
4

Placera nålens spets ca 1/4 tum från där den kom igenom plåstret. Tryck nålen genom till andra sidan, fånga läder sits på nålspetsen och sedan avsluta på baksidan av lappen åter till fronten. Den krökta nålen är utformad för att göra detta sy manöver enklare. Space stygnen ca 1/4 tum isär och nära kanten av broderade lappar där tråden inte kommer att synas.
5

Fortsätt sy runt broderad patch tills det är säkert.

6

Knyt bort stygnen genom att göra en lös söm. Men innan du drar åt ordentligt, passerar nålen men sömmen. Upprepa detta flera gånger och sedan klipps tråden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91893.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.