Konvertera en van till ett mobilt Camper

Konvertera en skåpbil för naturen kan vara mycket billigare än att köpa en husbil. Och du kan skräddarsy den precis som du vill. Det finns några grundläggande steg som måste vidtas vid konvertering genomsnittligt skåpbil. Saker du behöver
skåpbil
ett pussel
snickeri verktyg
möbler och inredning
gummi monterad Windows Review bostäder isolering
polyeten (ångspärr) katalog
Visa fler instruktioner
1 Mobila campare är underbart för dessa vildmarker inte betjänas av hotell.

När du köper van, minns du försöker att spara pengar. Jämför priset på rördelar och van själv med ett färdigt husbil. Det finns inget lägsta eller högsta budget. Om allt du vill ha är en säng, stol och ett skåp, kommer det inte kosta mycket alls.
2

Därefter kan du sätta gummi monterade fönster i din van. Skär ett hål i van med sticksåg. Sätt gummit på metallen. Placera fönstret i gummit. Sätt vulsten i gummit. Försegla den med vindruta tätningsmedel. Andra typer av fönster kan installeras, men dessa är de som rekommenderas av entusiaster eftersom de är relativt lätt. Att isolera och rada din van
3

, först ta bort befintliga paneler från van . Slot bostäder isolering bakom dessa, tillsätt sedan polyeten och ersätta de befintliga paneler. Du kan behöva nya plywoodskivor för tvivelaktiga områden och där du behöver något starkare att skruva möbler på.
4

När du installerar aggregatet och elsystem, minns en sekund "fritids batteri" ska installeras antingen i motorn, eller i närheten, om du tänker använda lampor eller lyssna på musik på din van. Den fritid Batteriet kan laddas från bilens generator och kan användas som ett alternativ huvudbatteriet ska den andra misslyckas. En värmare kan också vara en viktig och bör vara monterade innan några skåp eller sängar i.
5

du behöver för att montera möbeln till din van. Möbler kan skräddarsys, som byggsats, eller konstrueras av dig - beroende på dina snickeri färdigheter. Du kommer vanligtvis att kräva en säng plattform, soffa, skåp, ett bord och en diskbänk och spis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91932.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.