Hur Mix Nason Billack

Många människor väljer att göra sina egna jobb billack hemma. Dagens färg är både mer komplex och på samma gång lättare att använda än någonsin tidigare. Nya färger måste följa strängare miljökrav koder Protection Agency, och många tillverkare har börjat använda vatten-baserat material. Dessa moderna färger har blivit mycket mer användarvänlig med lättare att följa blanda riktningar och mätinstrument som gjorts lätt att läsa och förstå. En DuPont varumärke, Nason bil färg, är bara en sådan produkt. Saker du behöver
Workbench
färg spruta
Nason måla mixning hink
Nason katalysator
Nason Reducer
omrörningsstaven
Visa fler instruktioner

1

Förbered ditt arbetsområde. Nyckeln till en kvalitet lack ligger i beredningen. Rid din arbetsbänk av alla onödiga material och ordna dina färg leveranser och verktyg på ett sätt som gör det lätt att nå dem.
2

Läs anvisningarna. Läsa och förstå tillverkarens instruktioner är viktigt att korrekt blanda din färg.
3

Besluta om hur mycket färg du behöver. Din färg spruta kommer att ha en färg cup som är markerat i gram. Bestäm hur många gram av färg du vill blanda och hänvisar till färgen tillverkarens rekommendationer för att blanda detta belopp. Din NASON blandning hink kommer att märkas under 06:01:01 (färg, katalysator, reduktion) kvotmått för ett antal belopp. Du behöver bara välja det belopp du vill blanda och häll i materialen.
4

Häll färgen i blandningen hink och fyll den till raden av många gram du vill blanda. Häll katalysatorn in i blandningskammaren hink till linjen som gäller för kundens blandningsförhållande. Slutligen, lägg in en reducering till den angivna linjen. Till exempel, om du ville blanda åtta uns av färg, skulle du häller färgen i hinken upp till den första "8" linje. Du skulle lägga katalysatorn till den andra "8" linjen och sedan lägga in en reducering till den tredje raden markeras med en "8." Du har nu en perfekt 06:01:01 blandning av färg, katalysator och förtunning.
5

Rör om färgen väl med en uppståndelse pinne och häll det i pistolen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91804.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.