Hur man tar bort logotyper från Fordon

Bara för att en biltillverkare eller återförsäljare har täckt på baksidan av din bil med logotyper och emblem betyder inte att de måste stanna där. Oavsett om du ogillar rörig utseende flera emblem, är emot idén om reklam för ett märke som du redan har gett pengar eller bara inte vill att folk ska veta vilken typ av bil du kör, det är en enkel process för att ta bort självhäftande logotyper från fordon - och du kan göra det med objekt som du kanske redan har runt huset. Saker du behöver
Hårtork
Tandtråd
Goo Gone eller annat bindemedel Remover Review sämskskinn
Visa fler instruktioner
1

Slå på hårtorken och börja värma logotypen. Håll inställningen på låg eller medelhög, och se till att hålla en fot eller så bort från bilen för att bevara din färg.
2

Check, efter några minuter, för att se om logotypen har någon "ger." Om du kan flytta logotypen lite, är det dags att gå vidare till nästa steg. Om inte, fortsätt att värma tills logotypen kan flyttas lite.
3

Ta en längd av tandtråd. Använd tandtråd i en back-och-tillbaka sågning rörelse mellan logotypen och bilens yta. Dra tråden mot dig själv för att undvika repning din färg. Fortsätt tills logotypen lossnar.
4

Applicera Goo Gone eller annat bindemedel remover till ett sämskskinn och polera det område där logotypen var. Detta kommer att ta bort alla limrester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91766.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.