Hur får man det billigaste priset på en ny Ford Explorer

Ford Explorer är en SUV som, med den senaste upplagan versionen av fordonet, är mer av en crossover baserad på den nydesignade Ford Focus. Detta för att bidra till att öka de övergripande MPGs av fordonet, samtidigt som individer vad de vill (liten bil med roliga grejer av en SUV). Om du är på marknaden för en ny Ford Explorer finns det några olika sätt som finns att spara pengar på fordonet. Instruktioner
1

shoppa runt. Detta är oerhört viktigt. En återförsäljare kan ge dig ett bättre pris på samma fordon, eller en annan återförsäljare kan ha exakt bilen du vill på tomten. Köpa en bil på tomten är billigare än att ha bilen specialbeställas, eftersom detta medför extra avgifter.
2

Välj "XLT" version av Ford Explorer, istället för begränsade eller Eddie Bauer utgåvor . Båda kostar mer och lägga flera tusen dollar för det totala priset.
3

Välj en Explorer utan "Sync" alternativet. Detta är en inbyggd stereo funktion som gör att du kan koppla upp din musik till en inbyggd hårddisk. Detta alternativ lägger över tusen dollar till det totala priset på fordonet.
4

Välj en traditionell färg, som svart, silver, blå eller vit. Specialiserade färger kommer att lägga flera hundra dollar till bilen som tillverkare måste måla Explorer bara för dig (istället för massproducera samma färg).
5

Undvik exteriör eller interiör lägg- ons. Dessa inkluderar släpet paketet, ökad stereo eller läder sittplatser. All lägga mer kostnader till din månatliga utbetalningen av Ford Explorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76824.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.