Hur man beräknar en återförsäljare Faktura

En vanlig bil faktura består av en lista med uppgifter om kostnaden för en bil och dess tillbehör. Däremot avspegla att inte det verkliga priset återförsäljare faktura, vilket är en mer komplicerad antal att komma fram till. Du måste lägga vissa avgifter och subtrahera vissa krediter att exakt beräkna en återförsäljare faktura. Instruktioner
1

Beräkna grundbeloppet återförsäljaren fakturan. Detta bör inkludera kostnaden för den nya bilen själv och eventuella individuella alternativ eller paket alternativ som har lagts. Du kan hitta denna information på webbplatser bil forskning såsom Edmunds eller Kelley Blue Book.
2

Lägg till destination avgift till återförsäljaren fakturabeloppet. Denna avgift brukar stavas ut på själva fakturan. Det är en legitim avgift som täcker kostnaderna för att transportera en ny bil från tillverkaren till platsen generalagenten. Addera 3

Kontrollera igen fakturan kostnaderna och destination avgift på annan forskning webbplats. Tillverkarna höjer regelbundet kostnader återförsäljare faktura --- och inte alla bilar webbplatser uppdatera sin information direkt. Om det finns en konflikt mellan två platser, besöka en tredje att se vilken det matchar.
4

Subtrahera hold-back belopp från grundläggande fakturabeloppet. Den hold-back, som ges till återförsäljaren av tillverkaren, varierar med bilmärke, men det är oftast antingen en procentsats av fakturans slutsumma eller en viss summa. Du hittar hold-back på många webbplatser bil forskning.
5

Subtrahera någon fabrik till återförsäljare incitament. Till skillnad rabatter, är dessa incitament ges direkt till återförsäljaren av tillverkaren. De sänker kostnaderna återförsäljaren fakturan om återförsäljaravtalet behåller pengarna i stället för att välja att ge det vidare till bilköpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76380.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.