Köpguider för nya bilar

Att köpa en ny bil är en personlig och en finansiell beslut av stor betydelse. En ny bil är något du kommer sannolikt att löna sig för ett par år, så det är en bra idé att ha några inköp knep och kunskap under bältet innan sätta foten på en bil mycket. Den rätt bil för dig

Innan du går till bilfirma, forskning de bilar tillgängliga i år och avgöra vad som är bäst för dina behov. Fråga dig själv hur mycket utrymme du behöver i bilen, vilken typ av gas körsträcka du vill, där du kommer att köra bilen och om bilen behövs för tungt arbete. Bestäm vilket pris du vill betala för bilen, hur mycket ränta du vill betala och hur mycket du kan betala en månad.
Incitament och rabatter

Titta runt för incitament. Incitament är belöningar som du får för att gå till en viss återförsäljare eller gå med ett visst varumärke. Incitament kommer i allmänhet i form av en låg ränta på bilen (hur mycket ränta du få under ett år för det lån som du använder för att betala av bilen) och en tillverkares rabatt. En tillverkares rabatten är när tillverkaren av bilen har att ge kunden pengar för att köpa sin bil. Detta tas upp det slutliga priset på bilen. Du kan också få rabatter för handel med gamla fordon i form av pengar på det slutliga priset på din nya bil.
Prissättning på Lot

När du köper din bil och få en uppfattning om den exakta modell och typ du vill köpa, hitta den verkliga marknadsvärde (TMV) av bilen. Detta åstadkommes genom Edmunds bilservice och Kelley Blue Book (se "Resurser"). TMV är det faktiska priset på fordonet säljer för utifrån vad den genomsnittlige köparen betalar på bilen. Detta är vanligtvis lägre än klistermärke pris du ser på bilen mycket.

När du slutligen bestämmer på bilen, se till att när bilen levereras eller när du tar upp den ur partiet, betalar du exakt vad som överenskommits när du beslutat att köpa bilen. Titta på bilen för att se till att det är samma bil du tittat på under din tidigare besök och inte en annan modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76452.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.